Fiba d.o.o. je osnovana 2002. godine sa prethodnim četvorogodišnjim iskustvom u prodaji opreme za prehrambenu industriju, da bi sa vremenom postala jedna od vodećih preduzeća na polju inovacija, praćenja i implementacije novih tehnologija u proizvodnji prehrambenih proizvoda.

U kratkom periodu postaje zastupnik najpoznatijih evropskih brendova u proizvodnji opreme za mesnu industriju kao što su: MAUTING, SEYDELMANN, BREMA, HTS, VAC-STAR, HENNEKEN...

U oblasti ugostiteljske opreme Fiba d.o.o. je dala poseban akcenat na parne konvektomate RETIGO koji su jedan od vodećih brendova u svojoj oblasti.

Svaki od pomenutih brendova koje zastupa Fiba d.o.o. je prisutan na svim kontinentima dok se naša prodaja i servis baziraju na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Sedište firme je u Novom Sadu gde se u okviru magacinskog prostora nalazi i servisna radionica sa rezervnim delovima.

Fiba d.o.o. poseban akcenat daje na servis u garantnom i van garantnom roku gde se ističe u brzini i kvalitetu otklanjanja nastalih kvarova, potrošnih delova i preventivnih pregleda a sve to uz pomoć sopstvenih servisnih tehničara i servisnih vozila.

Fiba d.o.o. ima za cilj stalno praćenje tehnoloških inovacija kao i stalno poboljšanje kvaliteta prodaje i servisa.

Naš poslovni motiv je zadovoljstvo naših klijenata.