Konvektomat - kompanija RETIGO je predstavila svoj revolucionarni program parnih konvektomata pod nazivom RETIGO VISION. Ovi modeli su razvijeni nakon nekoliko meseci intenzivnog rada i sakupljenog iskustva mnogih korisnika širom sveta. Cilj je bio ponuditi opremu visokog kvaliteta za cenu koja se ne može postići za sličan kvalitet mašina. Ovo je postignuto i RETIGO VISION se može smatrati jednim od najboljih proizvoda na tržištu. Ovi inovativni modeli će zadovoljiti i najzahtevnije potrošače.

Parni konvektomati kompanije Retigo su podeljeni na dve kategorije: Blue vision i Orange vision. U mogućnosti smo da vam ponudimo sve tipove parnih konvektomata obe serije.

 

 

Blue vision

Ovi inovativni modeli će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Jedinstven dizajn, jednostavna kontrola i visok nivo standardne opreme u ovoj mašini će premašiti vaša očekivanja u pripremi najukusnijih jela.

Orange vision

Za ovaj opseg parnih konvektomata, Retigo Orange vision, polazimo od toga da zadovoljimo naše kupce sa manjim zahtevima u broju funkcija, a istovremeno zadržavamo akcenat na kvalitetu i jednostavnosti kontrole. Glavna razlika između Blue vision i Orange vision serije je u kontroli.